In het voorjaar weer volop genietenvan Achterhoekse heerlijkheden!

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Strandlodge
Badweg 4
7102 EG Winterswijk

E info@slww.nl
T 0543-769037
I www.slww.nl

Restaurant

Strandlodge

Niet aan zee, wel aan het strand! Dit paradijsje in de Achterhoek ligt op een sprookjesachtige plek in het bos met uitzicht op een prachtig natuurbad. In december 2015 werden chef-eigenaar Mike Vrijdag en zijn team door Michelin bekroond met een eerste Michelinster.

Strandlodge is een veelzijdig horeca concept met een hippe kookstudio, een riant buitenterras en een heuse 'beachclub' in de zomermaanden.

Onder het motto ‘think global, eat local’ wordt er veel gewerkt met producten van regionale bodem. Ook in de aspergetijd wordt passioneel gekookt met wat de streekboeren aanleveren. Zodra het kan gaan de deuren naar het terras open en worden de tafels gedekt. In de avondzon is het er nog lang aangenaam vertoeven!

“Wij vinden het leuk om onze gasten te verrassen met ongewone maar smakelijke combinaties. Experimenteren met smaak, structuur en product behoort dan ook tot onze dagelijkse werkzaamheden. Als keukenbrigade nemen wij alle gerechten gezamenlijk door. Borden gaan pas naar onze gasten als wij er zelf helemaal achter staan. De totaalbeleving van onze gasten staat bij ons voorop, wanneer heerlijke smaken, perfecte service en een fijne ambiance samenkomen
creëer je die ultieme beleving, én dat is ons doel.”

Mike Vrijdag

Kijk voor de fietsroute vanaf de Strandlodge op www.achterhoekseroutes.nl

Openingstijden: woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur

Gesloten op: maandag & dinsdag

Aantal zitplaatsten: 60

Gastheer/gastvrouw: Jeroen Raadman