In het voorjaar weer volop genietenvan Achterhoekse heerlijkheden!

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Ellens restaurant
Burg. Rijpstrastraat 10
7021 CR Zelhem

E wilbert@ellensrestaurant.nl
T 0314-623253
I http://www.ellensrestaurant.nl

Restaurant

Ellens restaurant

De lammetjes dartelen in de wei, de jas kan langzaamaan weer thuisgelaten worden en bovenal…..de asperges schieten uit de grond. Heerlijk!

Smakelijk genieten van het voorjaar, dat kan natuurlijk bij Ellens!  Vanaf half april serveren wij weer de welbekende “Achterhoekse Asperges” van aspergeboerderij “De Stokhoven” uit Drempt.  Met liefde wordt dit witte goud door de koks van Ellens voor u bereidt en dat proeft u!

Vanaf Hemelvaartsdag tot september zijn wij van woensdag t/m zaterdag om 16.00 uur geopend en op zondag vanaf 12.00 uur. Reserveer telefonisch 0314 62 32 53 of via ellensrestaurant.nl

Heerlijke fietsroute
Vanaf Ellens restaurant voert een fietsroute van ca. 50 km langs Aspergeboerderij De Stokhoven en De Kruisbrink. Bekijk hier de route

 

 

Zaterdag 19 & zondag 20 mei
Ellens Asperge Weekend
met Voorjaarswandeling
€ 44,50 / € 49,50 p.p.
Op zaterdag om 16.00 uur en zondag om 14.00 uur wordt u ontvangen bij Ellens Restaurant. De wandeling wordt begeleid door Henri Bulten, natuurliefhebber van beroep. Hij kan u in de geuren en kleuren van het seizoen vertellen over alles wat er gebeurt tijdens de lente in de natuur. De wandeling van zo’n 5 km, inclusief verrassende pauzeplaats, duurt ongeveer 1,5 uur. De zondag is ook erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Om 18.00 uur (zondag 16.00 uur) wordt een ieder (wel of niet gewandeld) verwelkomd met aperitief & amuse. Vervolgens gaat u genieten van het asperge diner&buffet. U zult verrast worden door de kunde van onze koks! Smakelijk aspergegerechten geserveerd met bijpassende visen vleesgerechten zoals zeebaars, zalm, lam en rund. Vervolgens kunt u genieten van een heerlijk dessert.