In het voorjaar weer volop genietenvan Achterhoekse heerlijkheden!

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Kawop
Markt 23
7241 AA Lochem

E info@kawop.nl
T (0573) 25 33 42
I www.kawop.nl

Restaurant

Kawop

Frans-Belgisch restaurant Kawop is gevestigd aan de Grote Markt in het centrum van historisch stadje Lochem, dat een ideale uitvalsbasis is voor bijvoorbeeld bezoek aan Hanzesteden Deventer en Zutphen.

Aan het monumentale pand grenst een terras op het zuiden, u kunt dus heerlijk buiten lunchen of dineren! Private dining bij de open haard is mogelijk van 6 tot 12 personen. Parkeergelegenheid voor de deur.
Om van uw bezoek aan de Achterhoek een compleet uitje te maken, informeren wij u op onze site graag over de overnachtingsmogelijkheden bij ons in de buurt. Deze regio is voorzien van hotels, B&B’s en campings; voor ieder wat wils! 

Door de seizoenen heen maken we gebruik van al het moois dat regionale leveranciers te bieden hebben. In de herfst en winter is dat o.a. wild, in de lente en zomer vers gestoken asperges van Asselman uit Barchem (5 km verderop). Het lekkerste rundvlees komt van boerderij ’t Have te Almen, waar Limousinrunderen grazen in de weilanden langs de Berkel. Het hertenvlees op onze kaart komt van HertenHoeve De Lavei. Een authentieke hoeve met uitgestrekte weides en oude bomen.

Kijk voor de fietsroute vanaf Kawop op www.achterhoekseroutes.nl