In het voorjaar weer volop genietenvan Achterhoekse heerlijkheden!

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

De Heikamp
Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo

E info@heikamp.nl
T 0573 45 20 90
I www.heikamp.nl

Restaurant

De Heikamp

Verscholen in de bossen van Ruurlo ligt De Heikamp. Een ideale plek om even op adem te komen en te genieten van de natuur en onze overheerlijke gerechten. Wanneer u binnenloopt door de twee grote staldeuren, ervaart u direct de ouderwetse gezelligheid, maar dan wel in een modern jasje.

Bij De Heikamp valt voor jong en oud bijzonder veel te ontdekken. De allerlekkerste pannenkoeken van de winnaar van het Nederlands Kampioenschap Pannenkoekenbakken 2017-2018, en gebakken met graan van eigen bodem. De spannendste uitdagingen in Klimbos Achterhoek. Het mooiste vertrekpunt voor wandel- en fietstochten.  Een avontuurlijk kabouterpad voor de kleintjes. Maar ook: sfeervolle locaties voor al uw feesten en partijen, zoals de Boerangerie en de Bosveranda. 
Een bezoek aan De Heikamp smaakt dus altijd naar meer!

Proef het Voorjaar fietsroute - De Heikamp
Afstand: 29 km
Vanaf de Heikamp kom je gelijk langs het eerste streekproduct; het graan dat gebruikt wordt voor het pannenkoekenmeel. Onderweg richting Ruurlo kom je langs Museum MORE – Kasteel Ruurlo. De route vervolgt richting Barchem, waar de Kale Berg voor wat hoogteverschil zorgt. Meer informatie

Proef het Voorjaar route - De Heikamp