In het voorjaar weer volop genietenvan Achterhoekse heerlijkheden!

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Avenarius
Dorpsstraat 2
7261 AW Ruurlo

E info@avenarius.nl
T (0573) 45 11 22
I www.avenarius.nl

Restaurant

Avenarius

Gezond, lekker en goed voor de lijn dat zijn de Achterhoekse asperges. Al in de oudheid - bij de Grieken, Romeinen en Chinezen - werd de asperge omschreven als een genees - krachtig kruid, maar bovenal is het lekker.

Van Menu Avenarius (4 gangen) tot heerlijke a la carte gerechten. Of je nu voor de lunch, het diner of ergens tussendoor komt:  van 12.00 uur tot 22.00 uur ben je "More than Welcome"!

Tevens een prima start voor het ontdekken van de Achterhoek. Gelegen nabij fietsknooppunt 66. Er zijn ook diverse wandelroutes vanuit het hotel te starten! Vanaf Avenarius vertrekt een heerlijke fietsroute langs Achterhoekse streekproducenten. Ontdek de mooie omgeving en maak kennis met producenten van smakelijke streekproducten.

Vanaf midden april laten wij u graag genieten van diverse gerechten en bereidingswijzen van de Achterhoekse Asperges. Het keukenteam staat in de startblokken om voor u de heerlijkste gerechten te bereiden. Dit voorjaar bestaan wij 25 jaar! Houd de website in de gaten voor aantrekkelijke acties.

Kijk voor de fietsroute vanaf Restaurant Avenarius op: www.achterhoekseroutes.nl